Saturday, May 31, 2008

DAH BOLEH BALIK RUMAH DAH....

aLHAmdulillah... pagi2 lagi Dr.Malek dah check...sume clear. N dia bagitau Emy u dah boleh balik... Tapi kena dtg next week.. Check up pulak. Dr.Ganesh pun dah dtg ..... huhuuhuh tak sabar nak balik jumpa anak2,HUbby..mak abah..n friends...

Tq to all yang dah dtg melawat... su,faisal,fadhil,asri,kak shima,asrina n adik,ina n hubby, atie n hubby,atie alai,kak suzana n hubby,pu3 kota melaka..(haa...wakil kpu3 dialah tu....tq beb..),mak ngah n pak ngah, afad n nan,n tak lupa gak..k.G.K..(jauh datang...really appct it very much!

tq for all the food..bunga2...n doa u all... May allah bless u guys..

3 comments:

Anonymous said...

hi kak emy, sorilah tak dapat melawat hari tuh.. rasanya akak terlalu penat.. get some rest... makan ubat then nanti akakkakn rasa better.. jaga diri akak k...

babycun said...

hello...

to kak emy.akhirnya kak emy dapat memiliki blog untuk memudahkan kami ahli puteri memberi pendapat dan pandangan pd kak emy..so kak emy tak g bertanding ke? kerja sampai sakit-sakit.kalu kak emy bertanding kami sokong!!!

"wat ombak".....

Mimie Hamizah said...

Salam K Emy...just nak tanya dulu Kak Emy sekolah kat JB ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...