Saturday, December 17, 2011

Kecik kan PEHA?

gambar hiasan... definately tis is not me..wakakaka...


  • Memang susah nak turunkan..susah lagi nak kecilkan bahagian badan terutamanya tang PEHA... me too. im having the same problem..
  • Di samping pemakaian PRemium Beautiful selama 8 jam sehari (ini wajib u olss.. bagi pembentukan badan yang lebih menarik), Perlu juga usaha yang gigih dan dedikasi...untuk melenyapkan bahagian yang extra tu..
  • tapi tadi aku surf kat internet..aku terjumpa lah entry yang sangat menarik " kecilkan peha dalam masa sebulan" .
  • Jom baca.. saja je wa nak share ngan u ols lat luar sana, mana tau boleh dapat peha bentuk baru.. ngeeeh....

baca : SUSUSEJAT 


GOOD LUCK n ENJOY!!!!!!




psstt ...pssttt:

" sapa nak korset premium beautiful bolehlah call/ sms me at 0196304072" jangan lengah2 untuk cantik......


1 comment:

Blog 1 Malaysia said...

(( Sumpah Laknat )) - UMNO Menuju Kehancuran Yang Dahsyat

>>UMNO Menuju Kehancuran Yang Dahsyat<<<
-----

"Kehancuran Generasi Baru - Bala besar untuk BN"


PRU Ke-13 - Mohon ramai Adun Dan MP BN 'Mati'

Media BN Media Porno - Wartawan2 BN B.ODOH dan T.OLOL T.OLOL

Alat BN - Blogger-blogger BN hanya jadi Anjing..

'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling BO.DOH ( dalam BN ) ...

Penyalahgunaan kuasa, politik wang, akhbar porno, transformasi palsu, penghinaan akar umbi - UNDI BN UNDI HARAM

----

Dengan Nama Tuhan yang Maha Esa, saya bersumpah tidak akan mengundi Barisan Nasional (termasuk UMNO, MIC, MCA dan parti-parti komponen yang lain)selagi transformasi besar kepada generasi muda tidak berjaya dilakukan oleh pemimpin-pemimpin Barisan Nasional secara jelas dan nyata.

Saya bersumpah atas Nama Tuhan yang Maha Esa, jika saya mengundi Barisan Nasional sebelum transformasi besar kepada generasi muda betul-betul terjadi sebelum PRU ke-13, saya telah mengkhianati generasi baru secara jelas lagi nyata.

Saya bersumpah atas Nama Tuhan yang Maha Esa, saya tetap akan mengundi Pakatan Rakyat (PAS,PKR dan DAP) jika transformasi besar kepada generasi muda tidak pernah terjadi.

Saya bersumpah atas Nama Tuhan yang Maha Esa, saya tidak akan berjuang untuk generasi muda, generasi baru, parti mahupun negara jika Barisan Nasional tidak terkubur selepas PRU-13 kerana transformasi besar kepada generasi muda tidak pernah terjadi.
Saya bersumpah atas Nama Tuhan yang Maha Esa, saya tidak sama sekali menarik kembali sumpah saya kini dan selamanya..

p/s: Aku memang ahli UMNO tapi dah tak berminat dan tak hingin langsung nak berjuang utk UMNO, generasi muda mahupun generasi baru ( jangan perasan wahai pemimpin2 BN yang B.ODOH dan T.OLOL )..


--------
Wartawan2 BN Bo.doh, P.uki.mak,si.al, but.oh. b.abi. anjing..
( Anak2 ko pun P.ukimak, sial, anjing macam Ko )..

Pergi Mampus wartawan2 Porno BN..



Babi Betul!

Bodoh. Pukimak. Anak haram. sial. butoh. babi. anjing

Pantat mak kau la~

Butuh Pak Hang!

Pegi Mampos La Bodoh!

Bapak Ulamak , Anak Pukimak



Lancau la lu

tidak semua mat rempit jahat!!saya sokong mat rempit

Saya suka berak sambil hisap rokok ~

MaSUk AIr Lah KOU

Sengal~

P.ukimak hang !

Pergi mampos lah kau s.ial

KO Pehal P.ukimak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...