Monday, November 24, 2008

Gambar Sekitar Demo 23/11/2008.


Saya bersama Puteri Dun Lendu saya, Liza MArsita...


Sahabat-sahabat saya yang bersemangat...almaklumlah..ini kali pertama pengalaman mereka menyertai demonstrasi..



Tetap bersemangat...kat belakang mereka ada lagi ramai tapi masih segan nak tunjuk "muka".


Saya sedang membuat laporan polis di Balai Polis Kuala dengan ditemani oleh Marina Rasol, Naib Ketua Puteri UMNO Bahagian Masjid TAnah dan Marina MAnap iaitu Ketua Penerangan Puteri Bahagian.

9 comments:

Alwi said...

Salam

Dalam byk demo, dilihat majoriti 'pendemo' tidak menunjukkan memek muka yang sewajarnya.

Contohnya dalam gambar ini, 'pendemo' boleh tersenyum dengan isu yang 'didemokan'.

Biasa nampak mcm ni, mereka berdemo tentang hak yang ditindas dan sebagainya tapi masih boleh terbahak2 ketawa.

Mungkin roh demo tak bersama... hehe!

Ibnu Mohyeddin said...
This comment has been removed by the author.
Ibnu Mohyeddin said...

ini bukan demo .. takat tunjuk poster sajer buang masa .. orang cina pun gelak sama tengok gelagat melayu demo yang tak serupa demo .. hahahahahah...

Abe'_se' said...

nampak muka senyum salah..
muko masam pun salah
tapi kan hari tuh bila buat muka garang sikit pun dah kena sound...
musykil aberasa bebudak puuteri nak buat lagu kot mana pun orang mengata ,..
takpelah adek-adek, kamu buatlah lagu mana yang kamu rasa sesuai ikut perjuangan kamu. Selagi ianya tidak menyalahi mana-mana undang/ ataupun peraturan Allah..
kadang-kadang, senyuman adek-adek pun penting dalam menyejukkan keadaan yang sedang panas.
Jadi rasanya sesuailah dengan pendekatan adek-adek ni...

SHADAN HJ OTHMAN said...

tahniah lah ketua put3...teruskan perjuangan...

Edie said...

ceh..demo..?dah macam pom pom girl...malu wei..pr berdemo sure dah kena cekup nya..put3 berdemo? buleh pulak..demo suruh ali ketam letak jawatan lagi baik..babi dah berpuluh tahun dah we..kek melako tuh..

buleh ke tabika kemas panggil korang nanti jadi pom pom girl?

Alwi said...

Komen awal saya tidak merujuk kes ini sahaja. Hampir semua demo tak kira siapa yang terlibat memang didapati perkara sebegini yang berlaku.

pemudaBUKITkatil said...

demo macam tak demo..

BONDTHEGREAT said...

EMY, APSAL MUKA KO NAMPAK GELAP JER, KO KENA PAKAI SUNBLOCK.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...