Wednesday, November 2, 2011

11.11.11 New addition to the family...insyaallah......

Salam, nampaknya hari dah pun 2.11.11 , lagi 3 jam nak masuk 3.11.11 maknanya lagi 7 hari....urghh....tis kind of feeling...nervous, excited....happy...memang lah before this dok mengira hari....x sabar rasanya. Tapi bila dah dekat ni...rasa takut pulak lebih.. I can still remember the moment masa nak deliver Hafiy dulu. Lepas subuh dah gerak ke Putra Hospital.... Itu ok lagi, bila dah sampai..tukarbaju...masuk ke bilik before OT room tu..haa kat situ yang paling nervous, bab nak mengadap doktor bius tu yang tak tahan.....sakitttt beb.... Allah je tau... Then bila dah jumpa my Doctor yang bantu deliver Dr.Datuk Mahinder Sigh ( Datuk tu beb....hahahh).. barulah rasa lega sikit...

And. Now, i will be facing the same situation again, but yang lainnya kali ni alhamdulillah Doktor Melayu..Dr Ahmad Saifudin kat hospital Mahkota . Setakat ni aku happy betul dengan doktor ni. Sebab dia sangatlah ramah dan suka bagi ilmu and share maklumat..., n kali ni jugak mungkin berbeza sebab cik Hubby is allowed to be in the OT Room...hah..ada pun peneman... Biar dia tengok betapa siksanya seorang ibu nak melahirkan zuriat untuk kesinambungan keluarganya...ewah!!!!! Bukan apa, selama ni cik Hubby dok dengar cerita aku je kan..kali ni kasik can dia tengok live.....

this time pun takde shopping banyak pun utk barang baby. Mayb sebab banyak lagi barang hafiy yang masih boleh guna. Baju pun kita beli 3 helai jek....hiihhiih.....punyalH beza masa time hafiy dulu meriah betul......almaklumlah...masa tu sehelai baju pun dah xde tinggal. Cuma kali ni kita beli Breast Pump jenis Avent ISIS. Murah bangat. Kita beli pun online... Www.littlebayi.com RM 185 jek... Mmg murah... Lagi apa ek kita beli? Haaa kita beli botol susu jenis MOMMa... Sebab kita suka kaler dia n shape dia.... 2 botol RM68 hengget..perghhh.
Nanti kita cuba uploadkan gambar kat sini..kalau dapat la ek....

Ok, nanti kita sambung lagilah..kejap kita kejap aku....isk isk.isk..... Nampak nau dah lama tinggal blog ni...lupa daaaa...

1 comment:

Blog 1 Malaysia said...

transformasi besar UMNO

Transformasi Politik Serahkan Keyakinan Rakyat

----------
Usul Penting UMNO - Orang2 Tua Kampung Bodoh Dan Tolol2
----------
"Kehancuran Generasi Baru - Bala besar untuk BN"


PRU Ke-13 - Mohon ramai Adun Dan MP BN 'Mati'

Media BN Media Porno - Wartawan2 BN BODOH dan TOLOL TOLOL

Alat BN - Blogger-blogger BN hanya jadi Anjing..

'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling BODOH ( dalam BN ) ...

Penyalahgunaan kuasa, politik wang, akhbar porno, transformasi palsu, penghinaan akar umbi - UNDI BN UNDI HARAM

----------

Kamu jangan ingat kamu akan berkuasa selama2nya..
Kamu jangan ingat kamu akan pandai dan bijak selama2nya..
Kamu jangan ingat kamu akan muda dan sihat selama2nya..

Tidak sama sekali!!

Apabila kamu sudah jadi bodoh, apabila kamu sudah menjadi lemah, apabila kamu tua yang nyanyuk lagi bodoh.... Kami akan ulang kembali ( repeat again - claim 100% ) dan tidak akan yang tertinggal untuk dilunaskan..

Kami berjanji akan lunaskan semuanya.. Janji-janji yang sudah tertanam dihati generasi muda dan generasi muda baru..

Apabila kamu sudah jadi bodoh, apabila kamu sudah menjadi lemah, apabila kamu tua yang nyanyuk lagi bodoh, kami akan menggunakan semua kekuasaan, kepandaian dan kebijaksaan kami untuk mempergunakan dan memperbodohkan kamu sama seperti apa yang kamu lakukan untuk orang2 tua yang nyanyuk bodoh dan tolol2 di kampung..

Tunggu saja hari tua kamu.. Cepat atau lambat, ia tetap terjadi secara jelas lagi nyata...


Ingat!!! Kami berjanji akan lunaskan semuanya.. Janji-janji yang sudah tertanam dihati setiap generasi muda dan generasi muda baru..



p/s: Aku memang ahli UMNO tapi dah tak berminat dan tak hingin langsung nak berjuang utk UMNO, generasi muda mahupun generasi baru ( jangan perasan wahai pemimpin2 BN yang BODOH dan TOLOL )..

--------------
Wartawan2 BN Bodoh, P.ukimak,sial, butoh. b.abi. anjing..
( Anak2 ko pun P.ukimak, sial, anjing macam Ko )..

Pergi Mampus wartawan2 Porno BN..


Babi Betul!

Bodoh. Pukimak. Anak haram. sial. butoh. babi. anjing

Triple fuck atas dahi kau

Pantat mak kau la~

Butuh Pak Hang!

Pegi Mampos La Bodoh!

Bapak Ulamak , Anak Pukimak

Lu blah dr page gua skunk sblom kaki gua melekat kt muke lu~~

Lancau la lu

tidak semua mat rempit jahat!!saya sokong mat rempit

Saya suka berak sambil hisap rokok ~

MaSUk AIr Lah KOU

Sengal~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...