Wednesday, September 19, 2012

Bibik oh Bibik...dimana kamu .....

 
 
Genap 3 minggu Bibik aku balik ke Indonesia....Balik terus deh.... so sekarang ni aku BIBIKLESS..hahahaaa..... so genap 3 minggu jugaklah aku duduk di rumah mak...berulang setiap hari ke Melaka....  Since Baby HAsif takada siapanyang boleh jaga , itu yang phening mak nyah.....
 
Yang agent aku pulak masuk minggu lepas dah 5 kali aku dijanji palsu...sungguh janji tak ditepati...... kata nak masuk orang ganti, nak masuk dah...nak masuk dah...tapi x masuk2... janji pagi bawak ketegahri ..bawak ke malam .Sudahnya sampai ke subuh tak sampai-sampai.... Duit dah bayau, adoshhhhh...)



(jangan la call, sebab aku amik ni pun dari cik Google...)
 
 
Aku memang tak dapat nak memenuhi banyak jemputan time raya hari tu, gara-gara takde masa.....
 
oklah ..aku nak blah dah dari ofis kawan aku ni haaa...menunggu dia habis meeting...now time aku pulak nak meeting dengan dia....ok nanti aku sambung balik haaa....
 
 
 

 
 
 


1 comment:

Kelab Puteri UMNO Mahu Lingkupkan UMNO said...

Muhyiddin Dan Puteri UMNO Mahu Najib BERUNDUR... Kenapa?


~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~


Tapi yang terpenting... Pemuda dan Puteri UMNO yang kononnya barisan pelapis kepada UMNO tetap BODOH... Tetap TOLOL.. Itu yang pasti..

Disebabkan KEBULUR sangat nak berjuang untuk UMNO, Pemuda dan Puteri UMNO sanggup menipu dan memperbodohkan diri sendiri untuk sama2 menipu dan memperbodohkan orang2 tua kat kampung, saudara dan adik2 mereka... Jika Pemuda dan Puteri UMNO tidak boleh menggunakan akal dengan bijak, kenapa tak jadi LEMBU saja?







(( edit, copy & paste Page FB Kump. Generasi Baru keluar UMNO ))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...