Monday, November 29, 2010

Persiapan Majlis Berkhatan GB4B Paya Lebar (SokBa) dengan GB4B Kwsn Masjid Tanah.

walaupun majlis dah berjalan..tapi saja je upload gambar nak share dengan shbt2 semua....


uda(my adik bongsu)  pun tolong hias skali....

bunga manggar ni jaga elok2...penat kami kumpul duit beli ni.......

tadaaaaaaa......... dapat baju lagi...kaler oren tu......... (sori abang long..
ini baju untuk registered members jaa.....hihihhi )

bakal belia SOKBA yang pun sama2 membantu... menceriakan suasana menghias lori..
(esoknya nak dikhatankan......hmmmm)

apo kono ekau jang...........
















to all my jawatankuasa belia cawangan SOKBA yang telah bertungkus lumus membantu membuat persiapan ni kak emy ucapkan terima kasih byk2... BERGERAK!!!!!

1 comment:

Wawa said...

great. anak i pun nak dikhatankan tp belum buat lagi tengah cari tarikh. huhu.

btw, i tried to contact you but i couldn't get through. it is in regards of the exec@home semninar. would you please contact me or let me know who else could i talk to about it?

sorry to bother you puan emy. thanks in advance.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...