Monday, January 12, 2009

SALAM DARI KUALA TERENGGANU

Salama buat semua,
rasanya macam dah lama tak menaip di blog ni....
biasalah...kalau rajin, rajin sekali. Tetapi kalau dah lama tidak menulis, mak oii.. punyalah payah nak dapat aura mula menulis dalam blog ni..
alhamdulillah, malam ni sementara nak menunggu mesyuarat Jentera di Bilik Gerakan Melaka. Sempat saya melihat blog...
nanti apa2 saya akan "Update" dalam blog ini k....

wassalam.....selamat berjuang...

11 comments:

Edie said...

salam..masih lagi nak bertunggu dan bertangga dgn umno ni?parti rasuah,pemimpin belagak..x gentleman..guna media guna jentera kerajaan..malu amy..malu..melaka menunggu masa untuk tumbang..percayalah..Insya Allah..

Anonymous said...

Salam...kak emy...kekalahan BN di terengganu harus kita renungi...cubalah baca artikel di Utusan Malaysia pada 20/01/2009...betulkah apa yang dikatakan...kalau betul kita sebagai Puteri perlu perbetulkannya semula misi dan visi kewujudan Puteri....janganlah pemimpin Puteri pun terikut - ikut dengan pemimpin UMNO yang lain...bertanding sebagai Exco Puteri juga kita perlu ada matlamat bukannya sekadar untuk popular dan mengejar pangkat.

Edie said...

umno rasuah?umno dan rasuah? Johari kena cekup? Rasuah?Kadir daud tunggu masa? YA ALLAH..amy..bukak mata luas2..apa lagi erti perjuangan UMNO jika duit adalah segala-galanya..belajar tinggi2 tapi jadi perasuah...YA TUHAN...taubat amy..taubat..jangan subahat..sian anak-anak...

Pink Ants said...

Emi...pedulikan apa orang kata,yang penting Allah tahu apa perjuangan kita.Kalau nak bercakap tentang rasuah,bukan dalam umno je ada,itupun,bukan semua yang buat.hanya segelintir.DAP,PAS,PKR pun ada juga rasuah....takkanlah belanja anak buah pun kira rasuah?Kalau bagi anak gula-gula supaya dia berhenti menangis,adakah dikira rasuah juga?

Edie said...

apalah merape..si merah jambu ni..jauh pulak menyimpang..baiknya, jauhkan diri dari bersekongkol dgn si perasuah. berapa ramai perasuah yang ada dalam senarai calon untuk pemilihan? anda semua tahukan? tanpa wang siapalah umno? Ya..Tuhan..UMNO semakin menjijikkan...pemimpin umno yang terberak terkencing..ahli umno taraf macai ni yang kena cebokkan..UMNO sudah semakin jauh tersasar..rakyat jatuh no. berapa ntah..keutamaan projek dan duit! UMNO perlukan reformasi total..bersihkan umno dari pemimpin haloba..ramai pemimpin muda umno yg lebih berwibawa.cuma mereka x akan diberi peluang kerana mereka x ada wang!!!!mahu undi, duit kasi..inilah pegangai umno yg cukup terkutuk. PAS DAP PKR mahukan umno berubah dan bersih.itu saja..susah ke? ketua puteri umno melaka cuma tahu demo pasal babi dan retorik ttg keadilan sejagat..tp..penakut utk menyanggah kemungkaran yg melata di dalam parti..betul tak? keluarlah..dari umno jika mereka masih belum mahu berubah..jangan campakkan diri dalam kebinasaan!!!

Ahmad Saabun said...

TA Rithaudden minta puteri dibubarkan krn menjadi punca politik wang. Tak kan berdiam diri sahaja/ Baca posting dalam blog saya. Salam

Edie said...

Bubarkan puteri..rasuah sudah menjadi barah dalam umno..jangan biarkan ia menular ke tempat lain..bubarkan puteri putera kalau boleh umno sekali..bubarkan..kita bakar..bakar..bakar..ha ha ha..(ayat saleh kamil )Umno kotor..kotor..jijik..malu siapa jadi ahli umno dan kepak2nya yang lain..malu..!

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

張曼玉Lynn said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

王菲Fay said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...