Thursday, April 2, 2009

tERIMA KASIH KAWAN!

16 comments:

ROSHATIKA said...

Salam Emy,

Tahniah menang Exco Puteri no. 1.

Teruskan kecemerlangan.

T. kasih

perfectwater75 said...

Salam Ermie...,

Tahniah kerana menng pemilihan EXCO Puteri walaupun big boss awk tak dpt nak bertanding...

Biar orang ingat kita kerana kerja terbaik bukan kerana duit terbaik....

thx!

ENKAYBEAU.blogspot.com said...

Peluang perniagaan bagi puteri UMNO untuk menjadi pengedar beauty produk dan health produk. Anda boleh Emai kami untuk keterangan lanjut Admin @enkaybeau.com layari laman web kami http://www.enkaybeau.wordpress.com atau http://www.enkaybeau.com (laman ra

ENKAYBEAU.blogspot.com said...

salam ernie .... tahniah atas kemenangan ernie, jika sekiranya ada sesiapa ahli P3 yang mahu menajdi pengedar health product dan beauty product kami sila email kami di admin@enkaybeau.com kamia akan bagi potongan harga yang menarik. kami memerlukan wakil dari melaka.

Hasbullah Pit said...

Puan Emy ada akses ke sini ?

minta tolong betulkan fakta sejarah ,
tukar (1946-1952) kepada (1949-1952)

perfectwater75 said...

Salam...,

Tuan Hasbullah Pit....Tuan Haji Pit itu bapa tuankah?

emy said...

terima kasih roshatika, perfectwater n enkaybeau..
insyaallah saya akan buat yang terbaik..

Tuan hasbullah, saya akan minta pegawai yang uruskan web utk betulkan fakta.. (betul ke ni bapa saudara?)

alwi said...

Puan Emy ada akses ke Puan Emy ada akses ke http://www.melaka.gov.my/v1/view_article.php?pageid=234?

minta tolong betulkan fakta ahli-ahli parlimen berkaitan.

# nak tiru sebol tp tak tau mcm mane nak link terus, hehe!

Hasbullah Pit said...

Perfectwater75, Puan Emy,

Haah, bapa saya.

Sayap Pemuda UMNO ditubuhkan pada 1949, Takkan lah UMNO Melaka lebih awal daripada pusat.

& Nak buat apa ekstra 3 tahun tu.

Anonymous said...

Salam Emy,.. \

Tahniah Atas kemenangan pada pemilihan lagi... kira klass gitu..coz dapat jadi exco no. 1.... so harap-harapnya emy gak akan jalankan tugas dengan cemerlang...
Kekalkan personaliti , tingkatkan kualiti nescaya akan terus disenangi dan disayangi ramai...

T.kasih...mantankp lipis

Rini Anthony-Ketua Penerangan Puteri UMNO Pensiangan / Pegawai Pengembang Koperasi Pensiangan said...

Salam....
Tahniah kerana menang Exco.Semoga kami puteri yang berada jauhini tidak sesekali dilupakan.

myzatulmeeza said...

salam kak emy...
congratulations ye...
jangan lupa kat aton tau...
jaga diri baik2...
love u so much sis...

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

張曼玉Lynn said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

王菲Fay said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...